Fleur loopt in november de marathon van New York voor KiKa. (Foto: Fred Leeflang Design)
Fleur loopt in november de marathon van New York voor KiKa. (Foto: Fred Leeflang Design)

Loterij voor KiKa vindt massale steun

Actueel 1.113 keer gelezen

De loterij-actie die in januari van start is gegaan heeft al een mooie opbrengst gegenereerd voor KiKa. “Echter, er is nog veel meer geld nodig voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker”, zo bepleit huisarts Fleur Vriend die de actie heeft opgezet. Fleur gaat in november de marathon van New York rennen voor KiKa en heeft hiervoor een heuse loterij opgezet. De actie loopt tot 2 april 2020 en de opbrengst gaat volledig naar KiKa.

Naar aanleiding van het artikel in de Telstar/Eendracht van 22 januari is er naast vele donaties ook een aantal ondernemers die zich gemeld heeft om de actie te ondersteunen met een prijs. Zo zijn er op dit moment al meer dan 30 geweldige prijzen te winnen in deze loterij voor KiKa. De prijzen variëren van cadeaubonnen en prijzen bij speciaalzaken in de regio, waardebonnen voor boodschappen, een volledige lunch, 3 gangen diner, een massage, een Personal Trainingssessie, zelf een overnachting inclusief ontbijt en nog vele andere prijzen.

Beluister hierboven het interview met Fleur Vriend in het programma Dossier Mastenbroek. Klik op de play-button.

Naar aanleiding van het stuk in de Telstar/Eendracht is er ook een samenwerking tot stand gekomen met Roel Bothof van RoBoWeb Pijnacker. De computer- en laptopspecialist RoBoWeb steunt KiKa al jaren. Dit doen zij door middel van het doneren van de opbrengst van het DHL-servicepunt wat zich binnen de winkel bevindt. Ook de opbrengst van kleine elektrische apparaten die klanten kunnen brengen wordt gedoneerd. En het leegmaken en vernietigen van uw oude harde schijf kan ook bij RoBoWeb tegen een donatie van 10 euro aan KiKa.

Loten kopen in de winkel
RoBoWeb steunt nu ook de loterij voor KiKa van Fleur. Niet alleen door 4 cadeaubonnen beschikbaar te stellen van 25 euro, maar ook door middel van de mogelijkheid om uw lot(en) nu ook persoonlijk in de winkel te kunnen kopen. Specifiek voor iedereen die de actie wil steunen en kans wil maken op al die schitterende prijzen, maar dit niet online kan of wil doen. Deze mensen kunnen vanaf nu langskomen bij RoBoWeb op de Boezemweg 6A in Pijnacker binnen de openingstijden van de winkel. Er liggen voldoende loten klaar bij Roel Bothof en deze kunnen gekocht worden bij RoBoWeb tot en met 31 maart 2020. Op deze manier hopen Fleur en Roel Bothof nog veel meer mensen te bereiken met deze geweldige loterij voor KiKa.

Voor meer informatie over de loterij en het kopen van loten ga naar: www.runforkikamarathon.nl/fleur-vriend-new-york-2020. Let op! Bij het kopen van uw loten online selecteer de optie ‘Loterij voor KiKa’ en doneer liever niet via ‘Sponsor Direct’. Wanneer u via die laatste optie doneert kunt u geen gegevens achterlaten en kan Fleur u uw lotnummer(s) niet toesturen via de email. Bij vragen mag u Fleur altijd een email sturen via fleurlooptvoorkika@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant