Afbeelding

Shantykoor Schiehaven zoekt accordeonist

Actueel 1.370 keer gelezen

Het Shantykoor Schiehaven timmert hard aan de weg ! Na het succesvolle optreden op het Shantykorenfestival in november van vorig jaar in De Doelen in Rotterdam staat er op 13 mei aanstaande weer een optreden gepland bij De Drie Heeren aan de Oostlaan te Pijnacker. 

Op deze meezingmiddag komen ook de Zusjes Van Wanrooy een optreden verzorgen. Deze ras accordeonisten zijn zeer bekend van radio en televisie. Ook komt het jaarlijkse festival van het shantykoor er weer aan op zaterdag 6 juni aanstaande op het Raadhuisplein.

Echter het koor heeft dringend muzikale uitbreiding nodig! De twee vrouwelijke accordeonisten, Elly en Gerarda, hebben dringend behoefte aan een derde accordeonist. Het koor repeteert elke donderdagavond bij de familie Van Schie aan de Monnikenweg en per jaar zijn er plusminus vijftien optredens in de regio.

Met een derde accordeonist kunnen de dames wat beter rouleren tijdens de optredens en op de repetitieavonden. De dame of heer die zich wil aanmelden wordt verzocht telefonisch contact op te nemen met de voorzitter van het koor, de heer Jan Sneevliet: 06-12967883. Hij of zij kan dan eens de gezellige sfeer komen proeven op de repetitieavond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant