Jong Perspectief is volop in beweging.
Jong Perspectief is volop in beweging.

Eerste training Maatjesproject Jong Perspectief van 2020

Actueel 604 keer gelezen

Toch nog het plan om jouw goede voornemens in 2020 waar te maken en hou je van leuke dingen doen zoals sporten, winkelen, knutselen, een spelletje of een goed gesprek? Jong Perspectief matcht kinderen en jongeren tussen de 6 en 24 jaar aan een vrijwilliger (vanaf 18 jaar).

De jongere kan om diverse redenen wel wat extra aandacht gebruiken. Het doel is om jongeren beter te laten functioneren in het dagelijkse bestaan en de zelfredzaamheid te vergroten. Samen trek je op als maatjeskoppel, ongeveer 1x in de 2 weken, en onderneem je activiteiten die je beide leuk vind om te doen. Echt maatwerk dus! Ontspanning en persoonlijke aandacht voor de jongere staat centraal in dit contact! Wij zien dat jongeren hier echt baat bij hebben! Jongeren zitten beter in hun vel en kijken uit naar deze gezellige en waardevolle momenten. Op 3 en 10 februari a.s. start in de avonduren de eerste training van 2020. Nieuwsgierig geworden en/of wil je meer info? Onze website staat vol informatie maar bellen is misschien nog handiger; 079-7502233 of mail naar info@jongperspectief.nl.

In het maatjes- en mentorproject van Jong Perspectief (JP) worden volwassen vrijwilligers één op één aan kinderen en jongeren gekoppeld die in hun dagelijks bestaan wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De vrijwilliger is geen hulpverlener, maar coacht de jongere op basis van eigen levenservaring.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant