Jaar lang gratis tanken bij AVIA
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Marga en Rob Koster mogen een jaar gratis tanken bij AVIA. Ze kregen een cheque en bloemen van Cindy en Ruby van AVIA Pijnacker.
Marga en Rob Koster mogen een jaar gratis tanken bij AVIA. Ze kregen een cheque en bloemen van Cindy en Ruby van AVIA Pijnacker.

Jaar lang gratis tanken bij AVIA

  •   2894 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Marga en Rob Koster konden hun ogen bijna niet geloven toen ze zagen wat ze hadden gewonnen met een spaaractie van ‘hun’ tankstation AVIA langs de Klapwijkseweg. Ze mogen ter waarde van 1.560 euro een jaar lang gratis tanken en kregen daarvoor dinsdag 28 januari zelfs een speciale tankpas uitgereikt.

Ruby en Cindy van AVIA hadden daarnaast ook nog een mooie cheque en een prachtige bos bloemen voor Marga en Rob die al jaren tanken bij het tankstation ter hoogte van de woonwijk Tolhek. “Onze zoon woont daar, dus als we vanuit Koningshof naar Tolhek rijden, komen we hier toch langs”, zegt Rob lachend.

Vroeger tankte Marga er ook ‘met haar eigen auto’ maar nu Rob met pensioen is, hebben ze één auto en die is qua tanken zodanig ingewikkeld dat Marga het graag aan haar echtgenoot overlaat. Die komt graag bij AVIA, ook vanwege de prettige sfeer en de goede service. Het echtpaar Koster geniet ook van de mooie spaaracties die onder de noemer vallen van Via AVIA. Eind vorig jaar was een tijdlang gratis tanken de hoofdprijs en op dit moment kun je een Playstation winnen. Misschien iets voor de kleinzoon van het echtpaar Koster!

Cindy en Ruby van AVIA vertellen dat de spaaractie Via AVIA steeds weer leuke elementen bevat. Als je 25 liter tankt kun je al met korting naar de film en ook de saunabonnen zijn erg gewild. De spaaractie geldt niet alleen voor de brandstof maar ook voor het hele pakket dat de winkel en de webshop te bieden hebben.

Verder omvat AVIA nog een uitgebreide wasstraat waar vanaf komende zaterdag weer ‘een mannetje’ – of beter gezegd een knappe man – van de partij is om bij de wasbeurten hand- en spandiensten te verlenen. De klanten bleken daar toch wel behoefte aan te hebben, vandaar dat dit service-element weer is teruggehaald, vertelt Ruby die al sinds 2006 bij AVIA werkt. Of beter gezegd: bij de Achilles Brandstoffen Maatschappij, waar de tankstations van AVIA eigendom van zijn. Ze werkte eerst bij andere tankstations en nu ook bij de gezellige vestiging in Pijnacker waar een goede teamsfeer heerst. Cindy kan dat bevestigen. Zij is al een aantal jaren werkzaam bij AVIA Pijnacker.

Ook Marga en Rob Koster zijn heel positief over de sfeer. Ze zijn al jaren vaste klant bij AVIA en dat ze nu een jaar lang gratis mogen tanken, is wel heel bijzonder. Het zou zelfs een hele toer worden om die 1.560 euro helemaal op te souperen maar ook dat is geen probleem: de bijzondere tankpas is niet autogebonden. Dus als Rob en Marga het geld niet op krijgen, mogen ze ook hun zoon of schoondochter laten tanken. Dochter kan ook, maar die woont sinds kort in Portugal!

Avia Pijnacker - Klapwijkseweg 2 - 2642 RB - Pijnacker


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>