Afbeelding

Thema-avond over centrumplannen Pijnacker

Actueel 4.104 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp houdt op maandag 3 februari vanaf half acht ’s avonds een thema-avond: deze keer met als onderwerp “de Centrumplannen van Pijnacker”.

Op deze avond zal centrummanager Titus Appel een boekje opendoen over de problematiek in Pijnacker Centrum, in de volksmond ook wel Ackershof genoemd. Titus is in een samenwerking tussen de gemeente, de ondernemers en de Vastgoedeigenaren aangesteld om het centrum vlot te trekken. We zien allemaal wel de geraniums aan de lantarenpalen, wat banieren zo hier en daar, maar wat gaat er verder nog gebeuren om van Pijnacker Centrum een bruisend hart te maken?

Heeft u belangstelling om deze avond bij te wonen, kom dan om 19:30 uur op maandag 3 februari naar Tout le Monde om van de centrummanager in hoogsteigen persoon te horen waar het Centrum vandaan komt wat de ideeën zijn en waar we naartoe gaan. De toegang is vrij voor eenieder, de drankjes zijn voor eigen rekening, de hapjes voor rekening van de Rotary. Vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Rotary Club: events@rotary-pn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant