Afbeelding

Oproep van Fleur aan donateurs!

Actueel 869 keer gelezen

Delfgauw - De verkoop van de loten voor KiKa gaat geweldig, laat Fleur Vriend weten. Er zijn al heel veel mensen die een bedrag gedoneerd hebben en hiermee een of meerder loten gekocht hebben.

Een aantal mensen heeft hun email-adres echter afgeschermd voor Fleur of helemaal niet achter kunnen laten omdat ze via Sponsor Direct gedoneerd hebben. Hierdoor heeft Fleur de lotnummers nog niet naar ze toe kunnen sturen via de email. Deze donateurs hebben uiteraard wel een lotnummer toegewezen gekregen. 

Dus een oproepje aan iedereen die gedoneerd heeft, maar nog niet zijn lotnummers toegestuurd heeft gekregen via de email. Stuur een email naar fleurlooptvoorkika@hotmail.com zodat Fleur met deze mogelijke prijswinnaars van de toekomst in contact kan komen!

Ondertussen, blijf doneren voor KiKa via de website www.runforkikamarathon.nl/fleur-vriend-new-york-2020 en win schitterende prijzen.

Fleur Vriend uit Delfgauw, zal op 1 november de marathon van New York lopen voor het goede doel KiKa. Haar doel is uiteraard om zoveel mogelijk geld op te halen. Hiervoor heeft ze een heuse loterij op poten gezet. Door mee te doen met de loterij kan men prijzen winnen, die geheel belangeloos door ondernemers uit de regio ter beschikking zijn gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant