Jaimy is heel blij dat zij de opgedane kennis en ervaring nu in de praktijk kan brengen.
Jaimy is heel blij dat zij de opgedane kennis en ervaring nu in de praktijk kan brengen.

BeautyX Kouwenhoven Parfumerie opent tweede schoonheidssalon

Actueel 3.450 keer gelezen

Pijnacker - Het is een droom die uitkomt voor het voltallige team van BeautyX Kouwenhoven Parfumerie in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker (voorheen Mooi Parfumerie): Een tweede salon erbij. De bestaande salon draait al jaren met een wachtlijst. Schoonheidsspecialiste Jaimy van Es staat te trappelen om de eerste klanten in de nieuwe salon te ontvangen.

“Jaimy gaat werken met het merk Dermalogica en legt de nadruk op huidverbetering”, vertelt bedrijfsleider Bianca Ruifrok. “Dus eigenlijk een stapje bóvenop de service waar wij al om bekend staan.” Het zijn intensieve en doelgerichte behandelingen waarmee de conditie van de huid zichtbaar verbetert. “Echt iets extra’s dus”, concludeert Jaimy. “Bijvoorbeeld acné behandelingen en andere kwaliteitsverbetering van de huid. Dermalogica werkt op een andere manier dan de reguliere merken waardoor het sneller en gerichter resultaat boekt.” 

Jaimy is voor vele klanten van de parfumerie een oude bekende. Bianca liet Jaimy met pijn in het hart vertrekken toen zij zich een half jaar elders ging bekwamen en bijscholen. “Ik wilde haar niet kwijt. Zij is een allrounder en top-visagiste.” De twee hielden contact en nu er meer ruimte is ontstaan na de laatste verbouwing van de parfumerie, valt alles op zijn plek. Jaimy gaat aan de slag in de spiksplinternieuwe salon. “Het mooiste van dit vak is voor mij dat je iemand na een aantal behandelingen ziet veranderen. En dan bedoel ik niet alleen aan de buitenkant, maar als je er beter uitziet voél je je ook beter. Mensen gaan stralen en krijgen meer zelfvertrouwen”, zegt Jaimy die al op jonge leeftijd wist dat zij ‘later’ iets met huidverzorging wilde doen. “Toen ik vijf was, vroeg ik voor mijn verjaardag al make-up spullen aan alle vriendinnetjes.” Dat Jaimy de opleiding voor schoonheidsspecialiste koos na de middelbare school, verbaasde dan ook niemand.

Openingsaanbieding
Een huidanalyse tegen een sterk gereduceerd tarief. Zie hiervoor de advertentie in onze krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant