Logo telstar-online.nl
Seran van Wijk is genomineerd voor de categorie Beste bruiloft DJ. (foto: Pim Mul)
Seran van Wijk is genomineerd voor de categorie Beste bruiloft DJ. (foto: Pim Mul)

Seran genomineerd voor Top Trouwbedrijven Award

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - De echtgenoot van de Pijnackerse Jennifer van Zoelen is met zijn bedrijf Artistic Productions genomineerd voor een Top Trouwbedrijven Award. Wij hebben het natuurlijk over Seran van Wijk.

Seran is bij het grote publiek vooral bekend als DJ op de legendarische feesten in discotheek Locomotion in Zoetermeer. De bekende plaatjesdraaier is nog steeds actief in de entertainmentwereld, maar nu met Artistic Productions. Zijn team maakt elk feest, event en vooral bruiloft tot een gigantisch feest! Dit is ook opgevallen bij de Top Trouwbedrijven Award, dé meest prestigieuze award in de trouwbranche.

Er worden Top Trouwbedrijven Awards uitgereikt o.a. in de volgende categorieën: Trouwjurk, Trouwfotograaf, Weddingplanner en DJ. De genomineerden worden gekozen door bruidsparen waarna uit de genomineerde trouwbedrijven door het grote publiek de favoriet per branche wordt gekozen. Het stemmen kan tot en met vrijdag 31 januari 2020 via deze link.

Seran van Wijk is trots dat hij samen met zijn DJ-team genomineerd is voor de Top Trouwbedrijven Awards 2019/2020, zo vertelde hij woensdagavond in het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM. 

Wil je stemmen op Seran en zijn DJ-team? Ga naar: https://www.toptrouwbedrijven.nl/stem-toptrouwbedrijven-awards en klik op Artistic Productions. Let op: Het is niet verplicht op alle categorieën te stemmen. Een stem op Artistic Productions is dus al voldoende! Kleine moeite dus!

Beluister hieronder het interview met Seran... en stem ondertussen even! :-)

Meer berichten