Logo telstar-online.nl

Je eígen school op het Stanislas Krakeelpolderweg

  •   keer gelezen   Actueel

Heb je een vmbo-advies, dan heb je je misschien al verdiept in het Stanislas Krakeelpolderweg. Hier heeft elke leerling z’n eigen school. Maar wat betekent dat?

Je bent waarschijnlijk in sommige vakken beter dan in andere? En soms is jouw tempo lager dan dat van de klas, of juist hoger? Het Stanislas Krakeelpolderweg houdt volledig rekening met elke leerling. Dus ook met jou. 

Je hebt een eigen coach die je persoonlijk begeleidt. De coach kijkt met jou wat er op de planning staat, waar je eventueel tegenaan loopt, hoe het met je cijfers gaat en waar je misschien wat extra hulp nodig hebt. De coach bespreekt ook met je waar je trots op bent en wat je verder wilt ontwikkelen en onderzoeken. 

Naast de gesprekken die je wekelijks met je coach hebt, worden je ouders een aantal keer per jaar voor een zogenaamd leerling – ouder – coach gesprek uitgenodigd. Zo zijn je ouders altijd goed op de hoogte van jouw ontwikkelingen. 

Onze school biedt wel vier profielen aan in verschillende richtingen. Deze profielen zijn: 

- Zorg en Welzijn 
- Economie en Ondernemen 
- Bouw, Wonen en Interieur 
- Media, Vormgeving en ICT 

Vanaf volgend schooljaar hebben we ook een mavo plus. Dit houdt in dat leerlingen met een TL advies, naast theorievakken, ook praktijkvakken krijgen en deelnemen aan speciale projecten die we samen met het MBO en het bedrijfsleven doen. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de open dag op zaterdag 1 februari van 10:00 tot 13:00 uur of bezoek het school in bedrijf. Check de website www.stanislascollege.nl/krakeelpolderweg voor meer informatie.  

Meer berichten