Logo telstar-online.nl

Inloophuis Debora officieel geopend

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Vanaf vandaag biedt Buurt&Zo onderdak aan het Inloophuis Debora. Onder aanwezigheid van wethouder Hanneke van de Gevel is het Inloophuis in het centrum van Pijnacker officieel geopend. 

Inloophuis Debora biedt mensen met kanker een plek waar ze terecht kunnen om in contact te komen met lotgenoten. Elke maandagmiddag staan hun gastvrouwen van 13.30 tot 16.30 voor u klaar.

De diagnose kanker heeft een enorme invloed op het leven van mensen, voor patiënten en hun dierbaren. Niet alleen fysiek is deze ziekte zwaar, ook emotioneel. Hanneke van de Gevel: “Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met het Inloophuis Debora. De ziekte kanker heeft zoveel impact op het leven van mensen. En het is niet altijd eenvoudig om het erover te kunnen hebben. Met het inloophuis in onze gemeente is er nu ook voor onze inwoners een veilige plek waar ze in gesprek kunnen met lotgenoten en informatie of steun kunnen krijgen.”

De gemeente Pijnacker-Nootdorp ondersteunt Stichting Deborah. Het gaat om een proef van een half jaar. Bij voldoende belangstelling wordt er gekeken naar een meer permanente openstelling. Kijk voor alle informatie over het Inloophuis Debora op de website www.inloophuisdebora.nl.

Meer berichten