Logo telstar-online.nl
V.l.n.r. Frans Lettinga, de Lion-chauffeur, Tine Heemskerk, mede-inzittende, Joris Linssen en mevrouw Coby Rip (de Vip).
V.l.n.r. Frans Lettinga, de Lion-chauffeur, Tine Heemskerk, mede-inzittende, Joris Linssen en mevrouw Coby Rip (de Vip).

Mevrouw Rip was zondag de Vip!

  •   keer gelezen   Actueel

Mevrouw Rip (80) uit Pijnacker-Zuid wist niet wat haar afgelopen zondagavond overkwam. Ze kreeg tijdens de voorstelling van Joris Linssen en zijn band Caramba in theater CulturA & Zo een vipbehandeling waar u tegen gezegd kon worden. Ze heeft zelfs gedanst met Joris!

Het begon allemaal met een berichtje in deze krant waarin stond dat voor de voorstellingen in CulturA & Zo gebruik gemaakt kan worden van vervoer door de leden van Lions Nootdorp-Pijnacker. Deze mogelijkheid is door het team van CulturA & Zo bedacht voor mensen die vanuit Pijnacker, Oude Leede en Delfgauw niet met het OV Naar Nootdorp kunnen, zelf geen vervoer hebben en geen sociaal netwerk hebben om hen even te brengen. Voor een symbolisch bedrag van 5 euro mogen er dan (maximaal) 8 mensen mee.

Mevrouw Rip zag dat en belde direct naar CulturA & Zo, bestelde het laatste toegangskaartje en kwam op de lijst van Lions te staan. Ze mocht vooraan zitten en na afloop kreeg ze ook nog een heuse Caramba cocktail!

Meer berichten