De gezelligste bridgeclub van Nederland
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
De bridgevereniging zetelt in het hart van Pijnacker.
De bridgevereniging zetelt in het hart van Pijnacker.

De gezelligste bridgeclub van Nederland

  •   761 keer gelezen   Actueel

Bridgeclub Het Baken is opgericht in mei van dit jaar, maar ons bereiken goede berichten dat de club bezig is om er voor bridgers een zeer leuke en bovenal gezellige club van te maken. Tijd om nog eens poolshoogte te nemen.

Er blijkt wekelijks te worden gespeeld op de maandagavond met veel recreatieve spelers, maar ook veel spelers die meedoen aan de landelijke en regionale competities. De spelers hebben gemeen, dat ze vooral komen voor de gezellige sfeer in de prachtige speelgelegenheid“Het Parochiehuis Pijnacker”.

Bridgeclub Het Baken heeft als belangrijkste doelstelling om de gezelligste bridgevereniging van Nederland te worden, maar wil dit combineren met een omgeving, waarbij bridgers zich op een speelse manier ook kunnen verbeteren.Om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren is op een aantal gebieden samenwerking gezocht met de uitbater van de speelgelegenheid, die ruimhartig meewerkt aan de plannen van de bridgeclub.Maar wat zijn dan die plannen van Bridgeclub Het Baken?

Elke week wordt na afloop van de speelavond gedurende een kwartiertje de tijd genomen voor “Het spel van de week”. Ook kunnen er dan vragen gesteld worden over de overige spellen. Vanaf januari wordt er ook ongeveer een keer per maand, direct voorafgaand aan de clubavond vanaf 18.00 uur, een cursus ‘simpel modern vijfkaart hoog’georganiseerd in combinatie met een maaltijd tegen kostprijs (€7,50). De cursus is geheel gratis en staat ook open voor niet-leden van Bridgeclub Het Baken.

Gratis hapjes en prijzen
“Het Parochiehuis” heeft een grote gratis parkeerplaatsen verwent de spelers op de speelavonden met verschillende gratis hapjes. Daarnaast wordt er gespeeld met voorgeschudde spellen plus spelverdelingen en zijn er wekelijks niet alleen meesterpunten, maar ook prijzen te winnen die worden gesponsord en die derhalve voor de leden niet tot extra kosten leiden, zoals boeken, bloemen en flessen wijn etc.

Lage contributie en aanbod
Door sponsoring en medewerking van “Het Parochiehuis” is het mogelijk om elke nieuw lid te verwelkomen met een zeer lage contributie tot aan juni 2020, het einde van het eerste bridgejaar, van slechts € 30,--. Nieuwe leden kunnen sowieso gratis kennismaken tijdens een van de clubavonden en ook zonder kosten een gehele maandcompetitie meespelen.

Indien u een keer wilt meespelen of zich wilt opgeven voor de gratis cursus 5-kaart hoog, kunt u bellen naar: 06-45732419 of e-mailen naar: bridgeclubhetbaken@gmail.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>