Afbeelding

Met de Lions mee naar CulturA & Zo

Actueel 480 keer gelezen

Nootdorp - Op zondagavond 12 januari treedt Joris Linssen op in het compleet vernieuwde theater CulturA & Zo. Hij komt niet alleen, hij neemt zijn band Caramba mee. De theatervoorstelling heet ‘RAAK!’. De voorstelling is al zo goed als uitverkocht. Maar misschien heeft niet iedereen de mogelijkheid om naar Nootdorp te komen. Nootdorp is verder weg dan menigeen denkt. Want de buurtbuis rijdt niet meer op dit tijdstip en niet iedereen kan terugvallen op een sociaal netwerk om even een ritje naar het theater te maken. 

Op Facebook werden programmeurs Manuela Bijl en Jacqueline van Veen aan het denken gezet omdat een dame daar dit probleem aanstipte en hoopte dat er een oplossing zou komen voor het vervoer. Want dit komt vaker voor dan mensen denken. Wel zin hebben in een avondje uit, maar zelf geen vervoer hebben en niemand hebben om een lift aan te vragen. Let wel, het gaat hier niet om rolstoelvervoer, maar vervoer in een gewone auto of bus. 

Mail Manuela
Manuela Bijl riep de hulp in de Lions Nootdorp-Pijnacker. Jan Vincenten en Peter Hofman legden dit idee voor aan de andere Lions en besloten is om een paar maanden een proef te doen of er behoefte is aan een lift met de Lions mee.

Het dus om het aanbieden van een lift vanuit Pijnacker, Oude Leede of Delfgauw naar Nootdorp en weer terug. “Van de voordeur naar de voordeur, want we laten mensen niet in de kou nog naar huis lopen in de avonduren vanaf een verzamelplaats”, aldus Jan Vincenten. Er is plek voor ongeveer acht mensen, verdeeld over twee auto’s die ter beschikking zijn gesteld door de SWOP. Meerijden? Stuur een mailtje naar M.Bijl@culturaenzo.nl. Er wordt gekeken of er samen met de Lions Nootdorp-Pijnacker vervoer mogelijk is. 

Informatie
RAAK! van Joris Linssen & Caramba is op zondagavond 12 januari in theater CulturA & Zo te zien. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten zijn te koop op de website (www.culturaenzo.nl) of aan de kassa van het theater. De kaarten kosten 17,50 euro en zijn inclusief een drankje na afloop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant