Afbeelding

Geheimzinnig gedoe op nieuwjaarsreceptie SV Nootdorp over vertrek trainer

Actueel 1.522 keer gelezen

Nootdorp - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalclub SV Nootdorp heeft voorzitter Sander Jansen de aanwezigen verzocht om geen vragen te stellen aan bestuursleden over het vertrek van selectietrainer Dick Boereboom. Eerder maakte de club al bekend dat Boereboom 'per direct op non-actief' is gezet.

"Voorzitter Sander Jansen opende zijn speech met het bericht omtrent het op non-actief zetten van selectietrainer Dick Boereboom dat er veel onrust binnen de vereniging was ontstaan dat het bestuur zo spoedig mogelijk zal proberen deze onrust weg te nemen en verzocht de aanwezigen hierover geen vragen te stellen aan de bestuursleden", zo laat de club op de website weten.

Onze redactie belde maandagmorgen even met Dick Boereboom. De oud-trainer hekelt de communicatie van de club, maar wil er verder niet veel over kwijt. "Het argument is geweest dat ik te weinig uit de groep heb gehaald", zo laat hij weten. "Ik ben teleurgesteld, maar ben ook dankbaar dat ik meer dan vijf jaar het elftal heb mogen trainen." Waarom er zo ontzettend geheimzinnig wordt gedaan over zijn vertrek is hem volkomen onduidelijk. Boereboom wil zelf vooral vooruit kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant