Logo telstar-online.nl

Spinningmarathon De Klimmende Règâhs levert ruim 10.000 euro op

  •   keer gelezen   Actueel

Op vrijdag 3 januari 2020 vond in Sportcentrum De Viergang in Pijnacker voor de zesde keer de inmiddels traditionele spinningmarathon van De Klimmende Règâhs plaats.

Het evenement was met 320 spinningbikes en met 350 deelnemers nog nooit zo groot als de editie van dit jaar. De belangstelling was overweldigend. De fietsen waren in een mum van tijd uitverkocht, waarna zelfs nog een wachtlijst ontstond. 

In een geweldige entourage brachten de enthousiaste deelnemers, onder leiding van de energieke spinninginstructeurs van De Viergang, het mooie bedrag van 10.113,50 euro bijeen. De opbrengst komt volledig ten goede van Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. De Règâhs is een vereniging met 23 fietsende en wandelende leden uit het stadsdeel Ypenburg Den Haag, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Leiden en Pijnacker-Nootdorp, die zich elk jaar inzet voor verschillende goede doelen. Dat doen ze door activiteiten te organiseren en zich sportief in te zetten. Dit jaar doen ze mee aan Alpe d’HuZes en fietsen vijf Regahs een 1.100 kilometer lange tocht vanuit het Italiaanse Bolzano door de Dolomieten naar de Alpe d’Huez.

Het volgende evenement voor de goede doelen, het benefietdiner ‘Dinner with love’, staat gepland op zaterdag 8 februari 2020 in het Witte Paard in Nootdorp. Ook dit evenement is bijna uitverkocht. De laatste kaarten à 60 euro zijn verkrijgbaar via de website dkronline.nl. Alle foto’s, filmpjes en verdere informatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs. 

Meer berichten