De vier matadoren: Aad van den Berg, Sjef van Domburg, Frans Rodenburg en Rien Lindeman.
De vier matadoren: Aad van den Berg, Sjef van Domburg, Frans Rodenburg en Rien Lindeman.

Sjef van Domburg wint bandstoottoernooi

Actueel 604 keer gelezen

Pijnacker - Sjef van Domburg is bandstootkampioen geworden. In de finale versloeg Sjef Frans Rodenburg met beheerst en precies spel.

Op dezelfde wijze was hij in de halve finale al te sterk voor Rien Lindeman. Rien werd derde door in de troostfinale Aad van den Berg te verslaan. Aad had naar verhouding de meeste fans, maar kon deze avond geen potten breken.

Prijzen
En zo kwam er onder toeziend oog van een groot aantal toeschouwers een einde aan een heel geslaagd en gezellig bandstootkampioenschap, weer perfect georganiseerd door Pijnacker ’59. Voorzitter Harry van der Heijden reikte de prijzen uit en bedankte het organisatietrio: Wim Valke, Henk van der Smit en Kees van Dijk. Zij werden goed bijgestaan door diverse schrijvers en tellers.

Bedankt
Het toernooi en het prijzenpakket van de winnaar is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren: Partycentrum Tout le Monde dat tijdens de finale-avond voor heerlijk hapjes zorgde, Pieter’s Brasserie, Grand-Café De Drie Heeren, Stichting Cultuur Support Pijnacker-Nootdorp, Café Het Hoofdkantoor, Schilders- en Onderhoudsbedrijf FeJeCe, Beauty Center Pijnacker, De Atelier Tuin, Oudshoorn Teksten, Telstar/Eendracht, De Laatste Eer, Paardenlandgoed De Windlust.

Uit de krant