Afbeelding

Inloophuis Debora opent in Pijnacker

vr 20 dec 2019, 10:19 Actueel

Pijnacker - De diagnose kanker heeft een enorme invloed op het leven van mensen, voor patiënten en hun dierbaren. Niet alleen fysiek is deze ziekte zwaar, ook emotioneel. Het Inloophuis Debora biedt mensen met kanker een plek waar ze terecht kunnen om in contact te komen met lotgenoten. Vanaf 20 januari opent het inloophuis ook haar deuren in het centrum van Pijnacker.

Bij Buurt & Zo (Julianalaan 47 Pijnacker) krijgt het Inloophuis Debora een eigen ruimte ter beschikking. Vanaf 20 januari staan hun gastvrouwen elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 voor u klaar. In een veilige omgeving kunt u in gesprek met lotgenoten, maar u kunt ook terecht voor steun, een luisterend oor en informatie. Het gaat om een proef van een half jaar. Bij voldoende belangstelling wordt er gekeken naar een meer permanente openstelling. Deze pilot is in nauwe samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp tot stand gekomen.

U bent ook welkom in Delft
Bent u op zoek naar een veilige, gastvrije en huiselijke omgeving waarin u juist even niet bezig hoeft te zijn met de ziekte kanker? Dan bent u ook welkom in Delft. Het Inloophuis Debora is hét ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker. Ook partners, gezinsleden en direct betrokkenen zijn welkom, want “kanker heb je niet alleen”. Tijdens of nadat de behandeling is afgerond, biedt Inloophuis Debora ondersteuning bij het acceptatie- en verwerkingsproces van deze ingrijpende periode.

Kijk voor alle informatie over het Inloophuis Debora op website www.inloophuisdebora.nl.

Uit de krant