Logo telstar-online.nl
Martin Reitsma en Els de Wit hadden het uitermate naar hun zin en zagen veel bekenden, een groepsfoto kon dan ook niet uitblijven.
Martin Reitsma en Els de Wit hadden het uitermate naar hun zin en zagen veel bekenden, een groepsfoto kon dan ook niet uitblijven.

Delfgauwenaren bij bruisende Society Lunch in kerstsfeer

  •   735 keer gelezen   Actueel

Uit het succes van 'De Societylunch' blijkt dat bekend Nederland niet meer wil ontbreken bij dit unieke evenement. De stijlvolle 40e lunch vond maandag 16 december plaats in hotel Crowne Plaza Promenade Hotel in Den Haag. Martin Reitsma, journalist uit Delfgauw was er met zijn vrouw Els bij en schreef onderstaande sfeerimpressie.

De Society Lunch van Tony Tetro, Annette Wijdom en Barbara Plugge kent al een lange traditie. Het is een evenement met een zomer- en een wintereditie met een vleugje luxe, glitter en glamour. Dit keer was het thema New York Chique. De party stond mede in het teken van de Society Award die werd gewonnen door zanger Rolf Sanchez die dit jaar van zich deed spreken in het tv-programma '' De Beste Zangers'.

Bij aankomst in het Crowne Plaza staan bekende 'society' fotografen zoals Henk Ros, Jim Hoogendorp, Hans Ros en Robert Paul v.d. Vliet al klaar bij de rode loper om de vele bekende prominenten vast te leggen op foto. Er is een heerlijk welkomstdrankje met amuse en achtergrondmuziek in kerstsfeer.Intussen speelt saxofonist Zane W. Massey op het podium aansprekende klanken.Het is kersttijd dus klinkt vervolgens door de stijlvolle ruimte 'All I Want For Christmas Is You' met de Fa Fa Int. Showdancers, de Residence Big Band en Lou Prince. Het bruisende geheel wordt gepresenteerd door Vivian Boelen en Eric Bouwman. Er is ook een tombola-lotenverkoop waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Swingende muziek en BN'ers 
De catering is uitstekend verzorgd.Er is luid applaus voor een tribute to The Everly Brothers en een optreden van Sylvia Samson. De voetjes gaan stevig van de vloer op de Salsaklanken van Rolf Sanchez. Hij zingt onder meer zijn grote hit Pa Olvidarte. Ook het optreden van zanger Peter Strykes is weer formidabel. We zien onder meer bekende gezichten zoals Sophia de Boer, Paul van Gorcum, Viola Holt, Arne Hak, Nicole des Bouvrie, Sander Janson, Justine Pelmelay, Lou Prince, Corry van Gorp, Evard Niessing,Johan Vlemmix, Klaas Wilting, Ben Cramer, Ria Valk, Willibrord Frequin, oud minister Hilbrand Nawijn, Harry Ballemaker, Hans van Hemert, Muriel Kasmin en vele anderen. Iedereen vermaakt zich uitstekend. De charmante Fa Fa Showdancers zijn allen gekleed in feestelijke kleding. Modekoning en organisator Tony Tetro had samen met Annette en Barbara weer alles uit de kast gehaald om er een geslaagd en glamorous evenement van te maken. We zien veel dames in prachtige en modieuze - gala - jurken mét opvallende accenten. De heren laten zich evenmin onbetuigd en zijn veelal stijlvol in smoking gekleed. De golden glitterlook schittert je tegemoet. Het is zien en gezien worden deze dag. Sommige heren kijken iets te nadrukkelijk naar de laag uitgesneden decolletés van de weelderige dames en worden ‘fijnzinnig’ gecorrigeerd door hun vrouw.

Glitter en Schone Schijn 
We snuiven de geur van dure merken parfum zoals Amouage Dia Woman, Annick Goutal Eau d`Hadrien, Joy van Jean Patou, Hermes 24 Fauburg, Channel 5 en Versace en nippen aan glazen champagne. Ieder jaar overtreffen de prachtig geklede organisatoren Tony Tetro en Annette Wijdom zichzelf weer met veel allure en stijl. De gasten genieten van alle culinaire lekkernijen die smaakvol zijn uitgestald op buffettafels. De smaakextractie is formidabel. Er zijn exclusieve cocktails. De gin-tonic vindt gretig aftrek. Zanger Peter Strykes toont zich weer een ware entertainer en zingt nummers als 'A Man mans world' en 'Unchained Melody' Sophia de Boer presenteert mee en geniet net als haar man Erik Kwant. Sophia is een voormalig fotomodel, schoonheidskoningin en journaliste. Ze deed ook veel werk op de vaderlandse televisie bij onder meer RTL4 in het programma Life is Beautiful en als presentatrice en itemreporter. Op het eind van een geslaagde middag nemen velen persoonlijk afscheid van Tony Tetro en Annette Wijdom Het was dan ook weer zinderende Society Lunch. Het blijkt maar weer eens: je knapt nergens zo van op als van een goed en zinderend feest met dank aan de organisatie en de sponsors.

De aanwezigen konden mooie prijzen winnen en de loterij werd gepresenteerd door Vivian Boelen, Eric Bouwman met medewerking van Sophia de Boer en Annette Wijdom.

Meer berichten