Afbeelding
Onbekend

Haaglanden wordt Dickens Christmas Band

Actueel 1.021 keer gelezen

Pijnacker - Traditiegetrouw transformeer de Show- & Marchingband Haaglanden in de maand december in de inmiddels goed bekend staande The Dickens Christmas Band Haaglanden om op uitnodiging tijdens een mooie variatie van evenementen voor sfeervolle Kerstmuziek te zorgen.

De leden van de vereniging hebben hun stemmige middeleeuwse outfits weer up to date gemaakt en er is hard gerepeteerd aan de juiste klanken van de eigentijdse en traditionele kerstmuziek om een volle agenda met geweldige optredens te gaan verzorgen. Helaas konden niet alle verzoeken worden geboekt door tijdgebrek, maar volop genoten zal er zeker worden bij de evenementen die wel op de agenda passen.

De agenda ziet er in december als volgt uit: 10 Lichtjesavond Delft; 12 Alzheimertuin van de Weidevogelhof; 13 Royal Christmas Fair in Den Haag; 17 Gemeentehuis Pijnacker-Nootdorp; 19 concert met het Pijnackers Mannenkoor; 20 Middin Rijswijk; 21 Kerstmarkt Oud Rijswijk; 22 Centrum Veenendaal; 23 Fahrenheitstraat Den Haag; 24 Centrum Veenendaal.

Wilt u erbij zijn of meer weten, kijkt u dan op FB van The Christmas Band Haaglanden of www.dhpijnacker.nl. Boekingen voor 2020 kunt u via management@dhpijnacker.nl aanmelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant