We Are Family van start in CulturA & Zo
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

We Are Family van start in CulturA & Zo

  •   208 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Jong Perspectief is samen met Humanitas Zoetermeer de campagne Ikhelpeengezin.nl gestart. Want weet je, bij sommige gezinnen gaat het even niet zo goed. Gewone ouders en kinderen voor wie een beetje hulp van een dorpsgenoot het verschil kan maken.

Vrijdagochtend was het startschot van de campagne bij het altijd gastvrije CulturA&Zo in Nootdorp. Het campagnefilmpje werd vertoond op het spiksplinternieuwe filmdoek van het theater.
De boodschap van het jazztrio knalde de zaal in: We are Familiy, Ik help een gezin.nl! Een warm gezin wens je iedere ouder en ieder kind. Maar soms gebeuren er dingen waardoor het even niet zo lekker gaat. Ouders kunnen overbelast zijn, door ziekte een scheiding, geldproblemen of een combinatie van factoren. Dit kan ook zijn weerslag hebben op de kinderen in het gezin, waardoor zij niet de aandacht kunnen krijgen die ze wel nodig hebben.

Ouders willen wel, maar soms lukt het even niet. Daarom helpt Jong Perspectief samen met Humanitas Zoetermeer deze kinderen met een beetje extra aandacht en gezelligheid en hun ouders met een luisterend oor. En daar kan jij bij helpen. Momenteel zijn er 100 kinderen en gezinnen in Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland die wachten op ondersteuning.
Met een paar uur per week maak jij het verschil.

De eerste vrijwilligster heeft zich al aangemeld, zij heeft het campagnefilmpje niet afgewacht maar meldde zich in de vooravond van de officiële start aan via de campagnewebsite ikhelpeengezin.nl. En laat dat nou net een mededorpsgenoot zijn. Ze vertelde dat dit voor haar op het juiste moment kwam, ze was net zoekende naar passend vrijwilligerswerk waarbij ze gezinnen een steuntje in de rug kan geven. Is deze campagne ook voor jou net het duwtje in de rug wat jij nodig hebt om je in te zetten voor kinderen of gezinnen?

Bij Humanitas en Jong Perspectief zijn ze dringend op zoek naar 100 nieuwe vrijwilligers of maatjes die zich willen inzetten om deze kinderen en gezinnen te kunnen helpen.

Meld je aan op de website www.ikhelpeengezin.nl.Ikhelpeengezin.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>