Logo telstar-online.nl
Lansingerland Live 2020 wordt weer spectaculair. (Foto: PR)
Lansingerland Live 2020 wordt weer spectaculair. (Foto: PR)

Kaartverkoop Lansingerland Live gaat als een speer

  •   881 keer gelezen   Actueel

Lansingerland - Vrijdag is de pre-sale voor Lansingerland Live 2020 begonnen. Het evenement dat op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020 wordt gehouden, in het Annie M.G. Schmidtpark in Berkel, is erg populair. Daarom loopt de kaartverkoop nu al heel goed, zo meldt Romy de Jong van het organiserende bureau The Zoo Events uit Heinenoord.

Dit bureau organiseert inmiddels al voor de derde keer het evenement dat in 2020 over twee dagen liefst 19.500 bezoekers kan herbergen. Lansingerland Live is bedoeld als het grootste en meest muzikale huiskamerconcert van Nederland. Iedereen vanaf achttien jaar is welkom. Romy vertelt dat het programma voor beide dagen weer rond is. Op veler verzoek is De Dijk weer van de partij.Daarnaast kun je uit volle borst meezingen met één van de best scorende vrouwelijke artiesten: Miss Montreal én Kraantje Pappie, die inmiddels niet meer is weg te denken uit de top 40. Ook Chef'Special is opnieuw te aanschouwen en spelen aankomend jaar hun nieuwe album.

Nineties Acts
Op vrijdagavond 12 juni worden echte Nineties Acts ingepland. Bij de eerste twee edities – 2018 en 2019 – bleken die een groot succes. "We halen dit jaar zelfs acts uit het buitenland, zoals Milli Vanilli, Dr. Alban en Toy-Box", aldus Romy de Jong. De organisatie van Lansingerland Live maakt zich in februari eerst op voor de wintereditie: Lansinger Winterland! Dit winterfestival vindt ook in het Annie M.G. Schmidtpark plaats, maar dan uiteraard wel overdekt én verwarmd. Dit muziekevenement is met 8.500 bezoekers – verdeeld over meerdere tenten met een eigen programma - al helemaal uitverkocht.

Er blijkt dus erg veel belangstelling te zijn voor dit soort grote 'lokale muziekontmoetingen'. Daar gaat het vooral om: hele groepen vrienden, de leukste kennissen, liefste collega's, sportgenoten enzovoort. Iedereen gaat met elkaar naar Lansingerland Live en Lansinger Winterland.

Weergoden 
De eerste twee edities troffen het bijzonder goed met het weer en ook nu rekenen de organisatoren weer op welgezinde weergoden. "Mocht er heel slecht weer voorspeld worden, dan kunnen we in de dagen voorafgaand aan 12 en 13 juni uiteraard nog iets bedenken, maar normaal is Lansingerland Live gewoon gezellig in de open lucht."

Wees er snel bij 
Nogmaals: De pre-sale van Lansingerland Live gaat ontzettend hard. Wacht niet te lang en onderneem actie via de site: www.lansingerlandlive.nl.

Meer berichten