Afbeelding

Echo’s van Woodstock en Sinterklaas in CulturA & Zo

Actueel 492 keer gelezen

Nootdorp - Op woensdag 4 december brengt Sinterklaas tussen 15.00 en 16.00 uur een bezoekje aan het Verhalenbos in CulturA & Zo in de Dorpsstraat. En op zondag 8 december zijn de echo’s van het legendarische Woodstock festival te horen als The Crosby, Stills, Nash & Young Tributeband Déjà Vu optreedt op zondagmiddag om 15.00 uur. 

De hele woensdag 4 december staat in het teken van het Sinterklaasfeest. Er zijn kleurplaten om in te kleuren en fotografe Saskia Koot is er om de kinderen op de foto te zetten die ze gelijk mee kunnen nemen. Ook wordt er om 14.00 een 16.15 uur film gedraaid. Dat is natuurlijk heel toepasselijk: ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’.

Er zit muziek in CulturA & Zo
In de maanden oktober en november waren er veel uitstekend bezochte cabaretvoorstellingen. In de maand december zit veel muziek! Op de zondagmiddagen 8 en 15 december treden er twee bands op. Op 8 december is dat Déjà Vu, The CSNY Tributeband die het publiek meeneemt naar de roerige zestiger jaren, met een tintje Woodstock. Hun optreden in De Boerderij in Zoetermeer was in no-time uitverkocht, dus wees er snel bij!

Nog meer optredens
En op 15 december, ook op zondagmiddag treedt de band Big Caz op met een heuse Christmas show. Op vrijdag 20 november treedt de band It’s 4 fun op in de foyer, en dat optreden wordt zelfs gratis aangeboden! Op zaterdag 21 december is er een optreden, georganiseerd door Shantykoor Schiehaven, met hulp van andere shantykoren en zij zingen deze keer veel kerstliedjes.

Tickets zijn verkrijgbaar via culturaenzo.theater-software.nl/theatersite/


Lezersactie
Wil jij GRATIS kaarten winnen voor Déjà Vu?  Klik hier !

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant