Logo telstar-online.nl
De editie van januari 2019 was een groot succes. (foto: Marc van Baasbank)
De editie van januari 2019 was een groot succes. (foto: Marc van Baasbank)

Kaarten spinningmarathon vliegen de deur uit

  •   keer gelezen   Actueel

Vrijdag 3 januari 2019 vindt in de sporthal van De Viergang in Pijnacker weer de traditionele spinningmarathon van De Klimmende Règâhs plaats. Met dit evenement kun jij ook je steentje bijdragen en net als de Règâhs een vuist maken tegen kanker. Inschrijven kan via www.dkronline.nl . Nieuw is deze keer de mogelijkheid voor de jeugd van verenigingen om mee te doen. Zij halen geld op voor het goede doel én hun eigen vereniging. De jeugd kan zich inschrijven via  www.team4talent.org .

Met meer dan 300 spinningbikes wordt het evenement nog grootser dan voorgaande jaren. En dat men zin heeft om zich voor het goede doel in het zweet te werken, blijkt wel uit de belangstelling sinds de kaartverkoop twee weken geleden is gestart. Inmiddels hebben zich namelijk al 225 sporters aangemeld, dus wil je nog meedoen? Wees er dan snel bij. De opbrengst is bestemd voor Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. De spinninginstructeurs van sportcentrum De Viergang hebben de marathon zo opgezet dat het voor iedereen goed te doen is om drie uur vol te maken. De marathon begint om 19.00 uur en richting de klok van 22.00 uur zal de zinderende finale zijn. Deelname voor één fiets kost 35 euro of je nou alleen fietst of de fiets deelt met een of twee fietsmaten. Het gaat om het goede doel, de sfeer en gezelligheid, maar je kunt de uitdaging zo groot maken als je zelf wilt. Met sportdrank van Duursport.nl en fruit wordt er tijdens de marathon goed voor de deelnemers gezorgd.

Sportverenigingen
Nieuw dit jaar is de samenwerking met Team4Talent. Zij heeft verenigingen benaderd om met de jeugdleden mee te doen en daarmee geld op te halen voor de vereniging én het goede doel. De jeugd hoeft dus niet stil te zitten in de kerstvakantie en kan op 3 januari om 16.30 uur een uur lang spinnen, voorafgaande aan het spinningspektakel voor de volwassenen. Met maximaal 300 leeftijdsgenootjes, geweldige muziek en een lichtshow, steun je het goede doel én jouw eigen vereniging.

De kosten bedragen 25 euro per fiets of 160 euro als je met een team van acht personen meedoet. Van dat geld gaat 40% naar jouw vereniging en 60% naar de goede doelen van Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Haal je meer op, dan is dat voor jouw vereniging. Zit niet stil in de vakantie; steun je vereniging en het goede doel! Vol is vol! Reserveer een stoere spinningbike en meld je aan op www.team4talent.org. Deelname eis: minimale beenlengte van 73 centimeter (gemeten van lies tot enkel).

Meer berichten