Logo telstar-online.nl

De Vang - eten & drinken verzorgt weer het kerstdiner bij u thuis

  •   466 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Na het succes van voorgaande jaren wil De Vang - eten & drinken ook dit jaar weer uw luxe kerstdiner verzorgen. Bij u thuis dus. Met verse en lokale producten. U hoeft er bijna geen moeite voor te doen. Alles wordt bij u thuis bezorgd op Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag. Met de adviezen van gasten en de ervaring die zijn medewerkers hebben opgedaan is eigenaar Wouter Steeneveld ervan overtuigd dat uw   Kerstdiner 2019   zeker een smakelijk succes wordt.

Wouter: “Het is ieder jaar, zeker met de kerstdagen een pittige uitdaging om thuis een mooi diner te serveren: urenlang recepten uitzoeken, boodschappen doen, alles voorbereiden, opruimen, koken, enzovoort! De Vang - eten & drinken schiet mensen graag te hulp! Wij bezorgen ook dit jaar weer een heerlijk kerstmenu bij mensen thuis. Het uitgebreide menu verpakken wij in een speciale thermoverpakking: de koelkast raakt dus niet overvol.”

Duidelijke instructie
“Het enige dat mensen thuis moeten doen is de gerechten verwarmen en feestelijk serveren. Het afmaken van de gerechten maken wij extra gemakkelijk door duidelijke instructies. U kunt het menu geheel zelf samenstellen: er is keuze in vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Elk menu wordt geserveerd met een uitgebreid groentegarnituur. Wij verzorgen op verzoek ook bijpassende wijnen en speciaalbieren.” Alle informatie staat op www.devang.nl/kerst.

5 jaar op rij
Al voor het vijfde jaar op rij verzorgen de mensen van De Vang – eten & drinken de kerstmenu’s voor veel gezinnen in de buurt. “Van grote gezelschappen tot een echtpaar alleen” vertelt Wouter. “We zien veel mensen nu al voor de vijfde keer opnieuw bestellen en dat is toch wel het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Een veelgehoorde reactie achteraf is dat het op deze manier een koud kunstje is om voor een gezelschap een ‘restaurant-waardig’ menu op tafel te zetten”.

Rond de kerstdagen gesloten
Het restaurant is vanaf 20 december gesloten. Wouter: “In de week voor kerst zijn we druk om alles piekfijn in orde te maken voor de kerstmenu’s, deze bezorgen we op 24, 25 en 26 december bij de mensen thuis. Na de kerstdagen hebben we de tijd om even bij te komen en het nodige onderhoud aan het restaurant te doen om vervolgens in het nieuwe jaar vanaf 3 januari weer 7 dagen per week vanaf 10:00 uur ’s ochtends geopend te zijn. Namens het gehele team van De Vang – eten & drinken: “Prettige feestdagen en een voorspoedig 2020!”

Kijk op: www.devang.nl/kerst

Meer berichten