Jan van der Sman is zaterdag tussen elf en twee bij Bruna Nootdorp.
Jan van der Sman is zaterdag tussen elf en twee bij Bruna Nootdorp.

Jan van der Sman signeert bij Bruna Nootdorp

Actueel 1.031 keer gelezen

Nootdorp - Tekenaar Jan van der Sman is komende zaterdag 30 november bij Bruna Nootdorp in Winkelcentrum Parade aanwezig om zijn boek ‘Nootdorp in pennenstreken’ te signeren.

Tussen 11.00 en 14.00 uur zit Jan paraat, ook om vragen van belangstellenden te beantwoorden. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het boek met 108 pentekeningen  aangeboden voor de prijs van 19,95. Dat is een korting van vijf euro ten opzichte van de normale prijs.

Het is bijna een jaar geleden dat in De Boerenstal van Grand Café 1837 in Nootdorp het boek ‘Nootdorp in pennenstreken’ werd gepresenteerd. Het is een schitterend uitgegeven boek waar ook de Sint goede sier mee kan maken. Jan van der Sman heeft de afgelopen dertig jaar zo’n 300 plekjes en pandjes in Nootdorp heeft getekend. Een monnikenwerk is dat geweest.

 Het boek is een uitgave van de Stichting Cultuur Support Pijnacker-Nootdorp die vorige week het boekje ‘Trek je jas aan, het is koud’ heeft gepresenteerd. Dat gaat over de moord op kweker Gerard Roeling in 1980 aan de Polderweg in Pijnacker. Ook dat is bij Bruna Nootdorp te koop en ook Pijnacker bij de boekhandels voor 9,95 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant