Afbeelding
KAARTVERKOOP

Kom naar de Grote Sinterklaas Show in Pijnacker

Actueel 855 keer gelezen

Pijnacker - Vier het Sinterklaas feest met ons mee en spaar nu voor korting op kaartjes voor de show. Een spannend verhaal zal ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en we gaan samen zingen en dansen op verschillende Sinterklaas-hits.

We maken er één groot feest van! Een familieavontuur voor jong en oud. Er komen 2 shows in Pijnacker op zaterdag 30 november. DSVP stelt hiervoor de sporthal beschikbaar. Het is een show van grootste omvang en Sinterklaas neemt flink wat Pieten mee om Pijnacker op zijn kop te zetten. Per show zijn er 600 kaartjes beschikbaar, in totaal is er dus plek voor 1800 kinderen, papa's, mama's, ooms, tantes, opa's en oma's. Ben jij ook bij de leukste theatervoorstelling van het jaar?

Losse kaarten zijn te koop voor 7,50 euro en je kunt ook sparen voor kaartjes! Bij besteding van 10 euro bij Kantoorboekhandel van Atten, Intertoys Pijnacker en PLUS Sabine Zondag ontvang je een stempel. Bij 5 stempels is je spaarkaart al vol. Bij één van de winkels kun je vervolgens je ticket aanschaffen, voor slechts 5 euro. Alleen met een entreebewijs kun je de Sinterklaas show bezoeken. Kom jij ook naar de show van Sinterklaas en de kapotte tijdmachine? Tot zaterdag 30 november!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant