Logo telstar-online.nl
Jan Soeterbroek zegt dat iedereen boven de 55 van harte welkom is bij De Kerstmiddag van De Drie Heeren.
Jan Soeterbroek zegt dat iedereen boven de 55 van harte welkom is bij De Kerstmiddag van De Drie Heeren.

Gezellige kerstmiddag bij De Drie Heeren

  •   693 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Ook dit jaar organiseert De Drie Heeren op woensdag 18 december weer een gezellige kerstmiddag voor 55+ mensen. Samen met De Poortwachters, de herensoos van de woensdagmiddag, heeft het restaurant aan de Oostlaan een leuk programma samengesteld. 

Dat begint met ’n rondje koppelklaverjassen. Dat kan met je eigen maatje of De Drie Heeren zoekt er een voor je. In totaal zijn er twee ronden met acht ‘giffies’. Mensen die niet willen of kunnen klaverjassen, zijn uiteraard toch helemaal welkom. Tussen het klaverjassen door zijn er twee ronden bingo met leuke kerstprijzen, gesponsord door leden van De Poortwachters. Ook is er een loterij met Het Rad van Avontuur. Heel speciaal! Voor het kaarten en de bingo wordt geen inschrijvingsgeld gevraagd en de loten kosten slechts één euro per stuk. Rond 17.00 uur is er een optreden van Sjaco van der Speld met zijn programma ‘Voor de jeugd van vroeger’. Daar gaat ook zeker op gedanst worden! 

Als afsluiting serveert De Drie Heeren heerlijk buffet van chef-kok Dick en zijn assistent Sean. Om deze middag voor veel mensen mogelijk te maken, worden de kosten zo laag mogelijk gehouden: slechts 25 euro per persoon inclusief de drankjes en het buffet. Ook zullen de leden van De Poortwachters met een speciale bus rijden om de ouderen die slecht ter been zijn op te halen en weer thuis te brengen. Aanmelding voor deze middag graag via Jan Soeterbroek: 06 - 22933473 of via de mail jansoet@kpnmail.nl.

Meer berichten