Afbeelding

Spaaractie Plus feestelijk afgesloten

Actueel 860 keer gelezen

Het hele verenigingsleven van Pijnacker was vrijdag zo ongeveer verzameld bij De Drie Heeren. Vol verwachtingen klopten daar vele harten van verenigingsbestuurders en –vertegenwoordigers. Ongeveer dertig uiteenlopende verenigingen hadden meegedaan aan een verenigingenactie van PLUS Sabine Zondag.

De jonge onderneemster reikte de prijzen uit van de verenigingenactie. Niet minder dan dertig verenigingen namen daaraan deel en verdienden zo een stevige duit voor hun eigen club. De verenigingen met de meeste inzet – dus de clubs die hun leden het meest hadden aangespoord om in actie te komen – verdienden ook het meeste geld.

Avanti Korfbal werd winnaar met meer dan duizend euro met DSVP als goede tweede. Sabine Zondag had extra prijzen voor de drie clubs die procentueel qua ledental het meest hun best hadden gedaan. Die extra prijs van 750 euro werd gewonnen door Twirlteam Surprise, een relatief kleine vereniging. Ook Shantykoor Schiehaven en De Zonnebloem kregen een mooie extra prijs: 500 en 250 euro.

Het was één groot feest in het zaaltje van De Drie Heeren. Sabine Zondag maakte nog eens duidelijk dat ze zo veel mogelijk lokaal wil investeren en dat ze het verenigingsleven een warm hart toedraagt. Peter de Jong, voorzitter van DSVP, bedankte Sabine voor haar inzet en betrokkenheid. En haar voortdurende drang tot samenwerken en vernieuwen. Van alle overhandigingen zijn foto’s gemaakt die op Telstar Online te zien zijn.

Overigens is PLUS Sabine Zondag ook culinair voortdurend bezig met vernieuwing. De winkel is volop bezig met gezonde voeding en met verse kwaliteitsartikelen. Na een samenwerkingsverband met Bakkerij Rijnbeek werkt PLUS nu ook samen met Vis. in Nootdorp. Een kwaliteitsviswinkel waarvan de lekkernijen nu ook in Pijnacker bij De PLUS te vinden zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant