Afbeelding

Kerst diner-dansant met live muziek in het Witte Paard

Actueel 1.250 keer gelezen

Nootdorp - Ook dit jaar is er zondag voor de kerst een gala-diner-dansant in Nootdorp. Zondag 22 december organiseert het Witte Paard in samenwerking met het kerstgala-comité opnieuw dit evenement: heerlijk dansen en dineren in een gezellige kerstambiance. Jaarlijks succes- en sfeervol. Dus wacht niet te lang met kaarten kopen. De ruime dansvloer ligt al klaar!

De ontvangst is vanaf 17:00 uur, het slot van de avond is om ca 22:30 uur. Avondkleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen een welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met naar keuze vlees of vis. Bij de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen. Natuurlijk is er live dansmuziek; dit jaar verzorgd door de Free Artists Band onder leiding van Herman van Velzen en met zang van Joke Bouma. Hun repertoire en de ‘normale‘ geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden.

Kaartverkoop gestart
De kaarten kosten € 57,50 per persoon. Snel kaarten bestellen is het devies: inlichtingen, organisatie en kaartverkoop bij Kees Balm (015-3109893), Ron Labordus (015-3108249), Nico Wubben (015-3108312) of Piet Vergeer (015-3109180). U kunt uw kaarten ook kopen bij de andere vaste adressen: Marjan De Visser in Winkelcentrum Parade Nootdorp; Sigarenspeciaalzaak Het Moortje, Stationsstraat 31, Pijnacker of bij Event- & Partycentrum het Witte Paard / Pannenkoek Saloon Howdy’s, Gildeweg 2, Nootdorp (015-3109180).

Foto: De dansavond en het diner zijn op zondag 22 december in de sfeervolle, grote zalen van het Witte Paard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant