Afbeelding

Demonstranten negeren aanwijzingen politie

Actueel 2.667 keer gelezen

Nootdorp - Op de A12 bij afslag Nootdorp hebben demonstranten van het bouwprotest de aanwijzingen van de politie genegeerd.

"Ze zijn doorgereden naar Den Haag. Dit is niet conform de gemaakte afspraken", meldt een woordvoerder van de politie in Den Haag. De demonstrerende bouwers reden tegen de aanwijzingen van de politie toch de tunnelbak van de Utrechtsebaan in. Daar was de rijbaan geblokkeerd en konden zij niet verder. "Wij zijn nu in gesprek met de organisatie en chauffeurs", aldus de politie. De Utrechtsebaan (stad in) is in verband met het vele bouwverkeer dat onderweg is naar het Malieveld afgesloten met rode kruizen voor het overige verkeer. Het overige verkeer kan het beste de A12 mijden en via een andere route naar Den Haag rijden. Het Malieveld is inmiddels vol. Demonstranten worden vanaf het ADO-terrein met een pendelbus naar het Malieveld gereden.

Na de boeren, demonstreert vandaag de bouwsector op het Malieveld in Den Haag. De bouw in Nederland ligt zo goed als stil door de strenge milieuregels, is de klacht van de bouwwereld.

Foto's: Telstar Online (c)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant