Logo telstar-online.nl
LEZERSACTIE

Win kaarten voor Banwakaboom!

  •   565 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Team4Talent houdt op 5 november vanaf 16.00 uur in CulturA & Zo een gezellige, interactieve, muzikale voorstelling voor kinderen van 4 tot 12 jaar genaamd ' Banwakaboom' van Drumdrumdrum.

Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ' Banwakalaa!!' en 'Banbankune', brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows, aangevuld met spetterend nieuw werk! In deze 'greatest hits' geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo's en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. 'De wielen van de bus', 'We maken een kringetje' en succesnummer 'Happy als ik dans'.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de Boomophone niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument! Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!

Team4Talent presenteert:  Banwakaboom
5 november 2019, van 16:00 tot 17:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp
Kosten: 5 euro, incl. drankje

Lezersactie
Wil je kans maken op gratis kaartjes voor deze voorstelling? Wij geven aanstaande woensdag een hele stapel weg. Wat moet je doen? Like en deel DIT BERICHT op Facebook!

Meer berichten