Afbeelding

Waar is de Speelgoedbank gebleven?

Actueel 3.412 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Onder de vleugels van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging werd enkele jaren met veel succes de zogenoemde Speelgoedbank gerund.

Op Facebook luidt men nu de noodklok, want de Speelgoedbank lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Ook het speelgoed is zoek, zo schrijft een geschrokken dorpsgenoot. Telstar Online zocht het uit. "Het oude bestuur is onlangs gestopt met de werkzaamheden voor de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging. Ze hebben de financiën en administratie netjes afgerond en destijds overgedragen aan het tijdelijk bestuur in Delft", meldt een ingewijde aan onze krant.

Oud-wethouder Peter van Haagen zwaait momenteel de scepter binnen de lokale Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging, zo blijkt. Hij laat via via weten dat het speelgoed netjes is opgeslagen en dat hij zich inzet voor een doorstart van de Speelgoedbank. Wanneer en door wie dit gaat gebeuren is onduidelijk.

De Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging was sinds 2014 zeer actief en kreeg zelfs bezoek van Koningin Maxima. Sinds vorig jaar is het stil op de lijn. Voor een dergelijke organisatie is het belangrijk dat enthousiastelingen de kar trekken. Deze worden momenteel node gemist.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant