Dierenfestijn in Pijnacker Centrum een succes
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Dierenfestijn in Pijnacker Centrum een succes

  •   967 keer gelezen   Actueel

Marian en Martin Drop van de dierenwinkel Discus op het Raadhuisplein organiseerden onlangs in het kader van Dierendag een groot Dierenfestijn op het plein.

Het weer was wat frisjes zodat de mensen in tegenstelling tot een paar jaar geleden niet rijen dik stonden bij de politiehondendemonstratie. Toch was er de hele dag veel aanloop van mensen en dieren. Er was veel te zien en te beleven, onder meer een eendendrijfdemonstratie. En dus de politiehondendemo. Dat zag er behoorlijk indrukwekkend uit. "Hunter lossen nu." Gelukkig luisterde de hond 'braaf'.

De organisatoren kijken tevreden terug op de dag die mede mogelijk is gemaakt door de Winkeliersvereniging Pijnacker Centrum. In de winkel van Discus hingen vrijdag nog foto's van dieren die gemaakt waren in de voormalige winkel van Shoeby. Conny van Woefels Fotografie nam er uitgebreid de tijd voor, stelde de dieren en hun baasjes op hun gemak en maakte de mooiste foto's die je vervolgens bij Discus kon ophalen.

Op het plein waren diverse stands met informatie en met entertainment of een combinatie daarvan. Kinderen konden zich laten schminken. Daar maakten veel kinderen gebruik van. De hondenspeeltuin en het escapeparcours trokken ook veel belangstelling. Ook aan de kleurwedstrijd werd veelvuldig meegedaan en inmiddels hebben de prijswinnaars Jack en Dina hun verdiende prijs opgehaald.

Een bijzondere 'eend in de dierenfestijnbijt' was misschien de stroopwafelbakker Van Schaik, maar  die had voor de mens lekkernijen in huis, zoals andere stands voor de dieren iets te snoepen hadden. En anders konden en kunnen mensen altijd nog bij dierenspeciaalzaak Discus Pijnacker terecht voor een lekkernijtje. Je krijgt er meteen een goed advies bij.

Als het even meezit hebben we volgend jaar weer een Dierendagfestijn. Marian en Martin Drop houden een slag om de arm. Het kost veel energie in de voorbereiding en je moet financiële middelen hebben, maar als het eenmaal draait is het genieten geblazen voor dier én mens!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>