Een kleurrijk en creatief feestje bij Intratuin.
Een kleurrijk en creatief feestje bij Intratuin.
Intratuin

Speurtocht, poffertjes en workshops!

Actueel 989 keer gelezen

Pijnacker - Weet je nog niet wat je gaat doen tijdens de herfstvakantie? Neem dan eens een kijkje bij Intratuin, want zij organiseren iedere dag van de herfstvakantie iets leuks!

Zo hebben ze een dierenspeurtocht uitgezet door de hele winkel, waar kinderen op zoek kunnen gaan naar de antwoorden op heel veel verschillende én leerzame vragen. En als ze na de speurtocht lekkere trek hebben gekregen, dan kunnen ze in het restaurant De Proeftuin lekker poffertjes eten met gekleurde poedersuiker én huisgemaakt limonade voor slechts 2,95 euro.

Daarnaast houdt Intratuin in de herfstvakantie iedere dag van maandag tot en met zaterdag een leuke kinderworkshop! Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen kinderen een pompoen versieren met diverse materialen. Op woensdag kunnen kinderen aan de slag om een vogelhuisje als nachtlampje te maken en op vrijdag maken ze een vogel voederhuisje voor in de tuin! Tot slot houdt Intratuin ook op zaterdag een workshop, namelijk 'groene dromenvanger'. Mocht je graag mee willen doen met één van de workshops, dan kun je je opgeven via intratuin.nl/pijnacker.

Uiteraard is het ook voor volwassenen een feestje om naartoe te gaan tijdens de herfstvakantie; de kerstshow is namelijk pas geopend en wat is het mooi geworden! Een goede reden dus om er tijdens de herfstvakantie met het hele gezin op uit te gaan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant