Logo telstar-online.nl
Wilma van TARA Kinderyoga maakt kinderen blij.
Wilma van TARA Kinderyoga maakt kinderen blij.

Derde FLOW-beurs valt op zijn plek

  •   763 keer gelezen   Actueel

Voor de derde keer werd zaterdag de zogenoemde FLOW-beurs gehouden. FLOW staat voor Fit Leven Ondersteuning en Welzijn. De organisatie was weer in handen van Pieter van Foreest, Home Instead, de SWOP en Telstar Uitgeverij.

Ongeveer dertig organisaties en bedrijven die op een of meerdere onderdelen van 'de FLOW' actief zijn, deden mee aan de beurs die voor het eerst in het winkelcentrum Ackershof 2 werd gehouden. Dat was – lekker overdekt - een schot in de roos. Door deze locatie ben je als beurs meteen verzekerd van aanloop en doorloop van voorbijgangers die aan het winkelen zijn. De eerste FLOW-beurs was in het Stanislascollege en de tweede in De Schakelaar. Met Ackershof is de beurs op zijn plek gevallen. Heeft zijn bestemming gevonden, zou je kunnen zeggen.

Honderden mensen bezochten de gezellige beurs waar je terecht kunt voor informatie en voor afspraken over behandelingen. Een enkele masseur/masseuse ging ter plekke aan de slag. Bij Judith Bukman kon je gezonde lekkernijen proeven. De Rotaryclub maakte gebruik van de leegstaande Shoebywinkel. Wijkmanager Peter van der Sman was van de partij en ook de PKN-kerk Pijnacker/Delfgauw. Zo'n beurs is ook voor de deelnemers leuk om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De volgende deelnemers bedanken het publiek voor de getoonde belangstelling.

Meer berichten