Wandeling met gids in Rusthout

Actueel 96 keer gelezen

Leidschendam - Op zondag 31 mei vindt voor de derde keer de nationale Dag van het Park plaats. Speciaal voor deze dag organiseert de gemeente Leidschendam Voorburg een tweetal wandelingen door het park Rusthout. Onder begeleiding van een gids kunnen belangstellenden kennismaken met de prachtige natuur van het park.

De gids zal op boeiende wijze verhalen vertellen over de oude bomen en planten in het park. De route loopt via verharde paden en zal ongeveer een uur in beslag nemen. De eerste wandeling start om 12.30 uur en de tweede om 14.00 uur. Wethouder Beimers wandelt om 14.00 uur mee. Het verzamelpunt is bij de ingang van de kinderboerderij in natuurpark Rusthout, Noordsingel 3 in Leidschendam. Deelname is gratis.

Ook in de andere parken van Leidschendam-Voorburg vinden tal van sportieve en culturele activiteiten plaats. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan het programma van het Huygens Muziekfestival. Kijk voor meer informatie en een uitgebreid programmaoverzicht op www.huygensmuziekfestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant