Afbeelding

André met pensioen?

Actueel 3.472 keer gelezen

Grondlegger André Remmerswaal heeft officieel afscheid genomen als firmant van sportcentrum De Viergang. Dat gebeurde met een zeer gezellige receptie in het prachtige restaurant op het grensvlak tussen het zwembad en het sportcentrum.

Echtgenote Mayo stond zoals altijd aan zijn zijde maar zij gaat nog wel even door met het werken in het restaurant. Zij is een stukkie jonger dan Dré die onlangs 64 is geworden. Ook André zal op zijn manier best nog wel actief blijven, zeker ook met zijn verschillende nevenactiviteiten zoals het voorzitterschap van de organisatie van de Pijnackerse Wielerdag. Voor zijn geliefde fiets heeft hij nu zelfs meer tijd gekregen en ook voor zijn 'opaschap' gaat hij nog meer tijd vrijmaken.

Heel veel vrienden, bekenden en Viergangsporters kwamen André bedanken en gelukwensen met zijn pensioen. Ook zijn allereerste werkgever, Bakkerij Rijnbeek, was er in de personen van Frans en Frans Rijnbeek. Zij brachten een grote speciale eierkoek mee. Ook de allereerste zwembadmanager van De Viergang, Corine Persijn, was van de partij. De Viergang is al bijna dertig jaar een topcentrum, mede dankzij de durf en de visie van Dré en zijn volgelingen! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant