Deze Dynamic Tennissers zijn nog helemaal bij. Tijdens de Wereld Alzheimer Week houdt Dynamic Tennis Open Huis.
Deze Dynamic Tennissers zijn nog helemaal bij. Tijdens de Wereld Alzheimer Week houdt Dynamic Tennis Open Huis.

Dynamic Tennissers bij de pinken

Actueel 865 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Bij een artikel over de Wereld Alzheimer Week stond vorige week een foto van Dynamic Tennis Nootdorp. Het was puur een illustratie: Dynamic Tennis is een van de sporten die mensen tijdens de WAW kunnen beoefenen.

De foto moest zeker niet de indruk wekken dat de huidige beoefenaren problemen met hun geestelijke vermogens zouden hebben. Bij deze maken we luid en duidelijk kenbaar! Voor wie het was vergeten: de Wereld Alzheimer Week begint volgende week maandag 16 september en loopt tot en met vrijdag 20 september! Mensen kunnen zich nog aanmelden voor de vele activiteiten tijdens deze week.

In de Telstar/Eendracht van drie weken terug staat een Themapagina met het volledige programma van de Wereld Alzheimer Week. Daar staat ook dat mensen zich kunnen aanmelden via het mailadres: beweegcoach.senioren@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op een of meerdere van de volgende sites: www.alzheimer-nederland.nl/regios/delft-westland-oostland/wereld-alzheimer-dag-2019-pijnacker-nootdorp, www.samendementievriendelijk.nl of www.swop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant