Ton Meijer neemt de kinderen mee op zijn piratenavontuur.
Ton Meijer neemt de kinderen mee op zijn piratenavontuur.

Gratis kindervoorstelling in Pijnacker én Nootdorp tijdens De Verbeelding

Actueel 1.217 keer gelezen

Pijnacker - Samen met acteur Ton Meijer als piraat aan boord gaan? Dat kan tijdens de kindervoorstelling Aadje Piraatje, gebaseerd op de boeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. De kinderen zijn een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

CJMV-gebouw en Ipse de Bruggen
De voorstelling, voor kinderen tussen 4 en 8 jaar, is op zaterdagmorgen 28 september om 10.30 uur te zien in het CJMV-gebouw, Kerkweg 24 in Pijnacker. 's Middags om half 2 is de voorstelling in Nootdorp te zien, in de aula van Ipse de Bruggen, Lauwers 3 in Nootdorp (net na Avalex rechtsaf het terrein van Ipse de Bruggen op). De voorstelling in Nootdorp is bestemd voor alle Nootdorpse kinderen tussen de 4 en de 8, en voor inwoners van Ipse de Bruggen. De gratis toegangskaartjes voor Pijnacker zijn af te halen bij Kantoorboekhandel Van Atten, Emmapark 110 en Sigarenspeciaalzaak Het Moortje, Stationsstraat 31, en voor Nootdorp bij Drogisterij Aad van Leeuwen, Dorpsstraat 68 en bij de receptie van Ipse de Bruggen, Lauwers 3 in Nootdorp.

Tijdens het Verbeeldingsweekend van 28 en 29 september staat heel Pijnacker-Nootdorp sowieso bol van activiteiten. Kunst en cultuur voor iedereen en overal. Op diverse mooie locaties in Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp en Pijnacker, zijn twee dagen lang exposities en optredens op het gebied van zang, muziek, dans en theater. Het Raadhuisplein in Pijnacker is getransformeerd tot een creamarkt, creaplein en promoplein. Tussen alle bedrijvigheid door vertoont Circus Nevermind de nodige kunsten op het plein.

Het complete programma én plattegrond is te vinden op www.deverbeelding.nu.


Heb jij ook een nieuwstip voor de redactie? Mail naar redactie@telstar-uitgeverij.nl. adverteren op deze website? Mail naar inge@telstar-uitgeverij.nl of ed@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant