Marije Beijersbergen (links) en Nicky Heskes zijn hartstikke trots op hun nieuwe praktijk. Wethouder Van de Gevel knipt het lintje door.
Marije Beijersbergen (links) en Nicky Heskes zijn hartstikke trots op hun nieuwe praktijk. Wethouder Van de Gevel knipt het lintje door.

Nieuwe verloskundigepraktijk in Stationsstraat: Verde

Actueel 3.493 keer gelezen

Pijnacker - Aan de Stationsstraat 32, in het oude pand van Oberon, is zondag Verloskundig Centrum Verde geopend. Onder grote belangstelling knipte wethouder Hanneke van de Gevel symbolisch een lintje door.

Een nieuwe naam, een nieuwe locatie, maar wel met oude, vertrouwde gezichten. Marije Beijersbergen en Nicky Heskes, voorheen werkzaam bij MeM Verloskundigen in Pijnacker-Zuid, hebben de stap naar een eigen praktijk weloverwogen gezet. "In Verde komt alles voor mij samen. Ons fijne team, onze prachtige locatie, de goede samenwerking met andere zorgverleners, maar ook mijn jarenlange wens om meer zorg te kunnen bieden aan alle ouders", aldus Marije.

De moderne praktijk is grondig verbouwd; geheel eigentijds in een sfeervolle groentint. Tevens bieden ze alles onder één dak rondom zwangerschap en beginnend ouderschap, zegt Nicky: "We beschikken over een eigen echo-apparaat. Wij maken, op de 20 weken echo na, alle medische echo's in onze eigen praktijk." Op de bovenverdieping is volop ruimte voor andere zorgverleners, zoals een diëtist. Ook willen de dames zich als extra dienst toeleggen op pretechoscopie. Over de naam 'Verde' is goed nagedacht. Het betekent groen in het Italiaans. "Groen is de kleur van nieuw leven, een nieuw begin", besluit Marije.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant