Afbeelding

Nieuwe eigenaar voor restaurantje hoek Kerkweg/Emmapark

Algemeen 4.437 keer gelezen

Melissa en Peter zijn de nieuwe eigenaren/uitbater van het restaurantje op de hoek van de Kerkweg en het Emmapark aan de buitenkant van Winkelcentrum Ackershof. Het gaat Klok's Coffee Corner heten. "Drie keer raden wat onze achternaam is", zegt Peter.

Op deze locatie zat tot voor kort een lunchroom 'op Turkse basis'. Dat was toch te specifiek qua menu voor het Pijnackerse publiek. Melissa en Peter zijn van plan om een meer algemene horecazaak te ontwikkelen. Je kunt er straks ontbijten, lunchen en borrelen. De openingstijden staan nog niet helemaal vast. Waarschijnlijk wordt het: van tien tot vijf ongeveer.

Melissa en Peter wonen een jaartje in Pijnacker, in Ackerswoude. Melissa komt uit Eindhoven en Peter uit Hulst. Ze moeten wel een beetje lachen om de oprechte dorpse nieuwsgierigheid van veel Pijnackernaren.

"Ze zijn allemaal heel belangstellend en positief. En ze vragen wanneer we precies open gaan. Een paar leveringen zaten een beetje tegen, dus we weten het zelf nog niet. We hadden al open willen zijn. We houden de mensen op de hoogte", aldus Melissa terwijl Peter op hoog niveau aan het klussen is. Peter is micro-bioloog en dat blijft hij ook. Het zal dus vooral Melissa zijn die Klok's Coffee Corner gaat runnen. Zij is ook degene met ruime horeca-ervaring. (SO)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant