Julia Diepeveen en Jerry de Vries.
Julia Diepeveen en Jerry de Vries. Sjaak

Het Gildehof in Nootdorp nadert de laatste fase

Actueel 3.038 keer gelezen

Op dit moment zijn ze volop bezig met de verkoop van de nieuwbouwwoningen van de derde en tevens laatste fase van Het Gildehof in Nootdorp én net gestart met de verkoop van tien luxe appartementen, die ook onderdeel zijn van het plan. Jerry de Vries is als projectmanager bij ontwikkelaar De Maese Woningen bij het project betrokken en Julia Diepeveen als nieuwbouwspecialist bij Dijksman & Partners.

Wie wel eens gebruik maakt van het Oosteinde of de Kruisweg, kan het al enige tijd niet zijn ontgaan. De woonblokken met 32 woningen van de eerste fase van het project staan al fier overeind. "Het is elke keer zo leuk om op de bouwplaats te komen en te zien hoe de nieuwe wijk steeds meer vorm krijgt", vertelt Julia.

"Het Gildehof staat voor ruim en dorps wonen en dat is aan de opzet van het plan al duidelijk te zien op de locatie." Jerry de Vries vult aan: "De architect heeft door onder andere het metselwerk van de gevels gerefereerd aan een aantal gemeentelijke monumenten en enkele ambachtelijke elementen uit Nootdorp, waardoor Het Gildehof een echte eigen identiteit krijgt. Daarnaast zijn de woningen ruim en zeer energiezuinig door het gebruik van triple glas en moderne technieken om aardwarmte en zonlicht te benutten zoals het toepassen van een warmtepomp in combinatie met PV-panelen." "Het gaat hard op dit moment", volgens Julia. "In de laatste fase zijn sinds de start verkoop in maart 2019 nog maar enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar van het type C en D". Naar verwachting kan ontwikkelaar De Maese Woningen in het laatste kwartaal van dit jaar starten met de bouw van fase 2 en 3. Voor informatie over de verkoop van de nog beschikbare woningen kunt u contact opnemen met Dijksman & Partners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant