Afbeelding
Aanmelden

G-Handboogschieten bij Ipse de Bruggen

Algemeen 565 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - G-Handboogschieten of handboogschieten op je eigen niveau. Het leven kan best wel eens lastig zijn als je autisme of een aandacht- en/of concentratiestoornis hebt. Of je nu een lichamelijke of geestelijke beperking hebt, je hebt vaak een extra uitdaging wanneer je graag sport.

G-recreatie biedt uitdagende, sportieve activiteiten, begeleidt door een goed gekwalificeerde docent en/-of trainer. We leveren graag een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van motorische en mentale vaardigheden. Wij hanteren een gedisciplineerde werkwijze, hebben op diverse vlakken ruime ervaring opgebouwd en zijn altijd enthousiast om les en begeleiding te geven.

Sporters met een beperking krijgen bij G-recreatie goede en vakkundige begeleiding. Deze zorgen ervoor dat je ondanks je beperking kunt genieten van het beoefenen van de handboogsport.

Graag willen wij u erop attenderen, dat wij, met het oog op de "Week van de gezonde leefstijl", speciaal voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp e.o. een proefles handboogschieten op 17 juni gevolgd kan worden. Er zijn twee tijdsblokken waarvoor u kunt aanmelden.

Tijden:
Blok 1 17.30 – 18.15 uur
Blok 2 18.15 – 19.00 uur

Locatie:
Gymzaal Bewegingscentrum Ipse de Bruggen
Brasserskade 4
2631 NC Nootdorp

Voor deze proefles geldt een eigen bijdrage van € 10,00.

Mocht je het leuk vinden om door te gaan met de handboogsport, kan je aansluiten bij de beginnerscursus. Op onze website https://www.g-recreatie.nl/cursus-aanbod/ vind je meer informatie. Aanmelden voor deze cursus of vragen over deze cursus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@g-recreatie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant