Mike van Duinen bij zijn afscheid van Oliveo.
Mike van Duinen bij zijn afscheid van Oliveo.

Mike van Duinen krijgt eigen Oliveo-toernooi

Actueel 2.017 keer gelezen

PEC-voetballer Mike van Duinen krijgt bij zijn 'voetbalclub van herkomst' Oliveo een naar hem vernoemd toernooi.

Je kunt dit toernooi een beetje zien als de opvolger van het vermaarde Millennium Toernooi van Oliveo waar clubs uit het hele land op af kwamen, compleet met overnachting in legertenten op een van de velden.

Het toernooi om de Mike van Duinen Cup is zondag 19 mei. Er doen veertig teams aan mee in de categorie JO-10. Dat is de nieuwe naam van wat vroeger E-jeugd heette: de leeftijdsgroep van acht tot tien jaar.

Oliveo heeft een sterk deelnemersveld weten aan te trekken. De deelnemende clubs zijn naast Oliveo zelf: VOC, VUC, UVS, SVC'08, Westlandia, Forum Sport, BFC Bussum, Noordwijk, Die Haghe, DCG, AVC Heracles, ARC, Buitenveldert, Den Hoorn, Zeeburgia, IJburg AFC, Nootdorp, Zestienhoven, Houten, Cambuur Leeuwarden, RODA '46, DSO, Vredenburch, Wilhelmus, Blauw Zwart, DWO, SJC, Victoria Loosdrecht, de Wooter Academy, ADO Den Haag, AFC, Heerenveen, PVCV, FC Emmen, FC Almere City, VELO en VMP.

Kortom: een heel sterk deelnemersveld. Mike van Duinen die in de jeugd van Oliveo speelde en als jonge spits van Oliveo 1 de overstap maakte naar ADO Den Haag, komt zelf zijn eigen Mike van Duinen Cup uitreiken op zondag 19 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant