Afbeelding

Delfgauw maakt zich op voor Oranjeweek!

Actueel 704 keer gelezen

Delfgauw - Ieder jaar verandert het Bart Dekkerveld in Delfgauw in een evenemententerrein voor de inwoners van Delfgauw en daarbuiten. Het Oranjecomité van Delfgauw heeft ook dit jaar weer een bomvolle week met tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van de traditionele klaverjasavond aan het begin tot twee feestavonden.

Van bingo tot pubquiz en van viswedstrijd tot hutten bouwen en cupcakes versieren. Tijdens de schoolvakantie valt er voor de kinderen bijna dagelijks wel iets te doen. Deze vrijdag is direct al de eerste feestavond op vrijdag met dj Remy, onder meer bekend als de vaste dj van de 12-inch race, gevolgd door Koningsdag op zaterdag en de familiedag op zondag met de populaire coverband Alpha Female. Ook het weekend daarna wordt het weer een en al gezelligheid met een kelnerrace op zaterdag en de band Het Kabinet op zaterdag. En het leuke van de feestavonden is dat deze helemaal gratis te bezoeken zijn!

De Oranjeweek start vanaf 25 april. Ook benieuwd naar het gehele programma? Bekijk het programma online op www.delfgauw.org of volg het Oranjecomité via facebook.com/oranjecomitedelfgauw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant