Tuinieren is altijd weer een feest.
Tuinieren is altijd weer een feest.

Kindertuinen de Keizerhof in Nootdorp weer van start

Actueel 1.002 keer gelezen

Nootdorp - Op 10 april aanstaande gaan we weer met de kinderen aan de slag op de Kindertuinen de Keizerhof in Nootdorp. De tuin liggen aan de Laakweg 4d langs de weg naar de Scouting aldaar.

"De kinderen krijgen een tuintje van 5 meter lang en 1 meter breed waarin we met de kinderen een heleboel groenten gaan telen. We willen de kinderen, tussen zes en twaalf jaar, de waarden van natuur en milieu meegeven door middel van biologisch tuinieren. Dus, u krijgt voor uw bijdrage waarvoor uw kinderen mee kunnen doen, een seizoen lang heerlijke verse, biologische groenten op tafel. Het is altijd weer een feest om te zien hoe geweldig de kinderen het vinden om met een tas vol groenten naar huis te gaan. Er zijn zelfs kinderen die maar weinig groenten lusten, als het van hun eigen tuintje komt, deze groente toch eten", zo laat het bestuur en organisatie van de groene kindertuin weten aan Telstar/Eendracht.

Aanmelden
Lijkt het u wat voor uw kind? Neem dan contact op met 015-889 41 18 of met info@kindertuinen-nootdorp.nl. Zie ook www.kindertuinen-nootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant