Afbeelding

Papiercontainer terug naar de gemeente

Actueel 8.133 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Heel toevallig liepen we maandagmiddag bij de gemeentelijke balie Leen van Vliet uit Delfgauw tegen het lijf. Hij kwam de blauwe papiercontainer demonstratief inleveren bij de gemeente.

"U moet bij Avalex zijn", opperde baliemedewerker René. "Nee, ik laat hem hier uit protest tegen het feit dat de groene en de grijze container slechts één keer per twee weken worden geleegd. Dat is voor een gezin als dat van ons veel te weinig. In de zomer lopen de maden en allerlei ander ongedierte zo de container uit. En wat ik zeg: de capaciteit is niet voldoende. Al meerdere malen heb ik dat bij de gemeente aangegeven maar ik krijg gewoon nul op het rekest. U kunt wel zeggen dat ik bij Avalex moet zijn, maar de gemeente stuurt Avalex aan. Heel Delfgauw Emerald heeft verzamelcontainers en wij zitten aan de Vrijenban met die kliko's opgescheept. Drie van die dingen in de tuin, met die papiercontainer erbij. Zo krijg je een heel containerpark in je voor- of achtertuin."

De baliemedewerker probeerde er nog een ambtenaar bij te halen en de Telstar belde het 06-nummer van wethouder Hanneke van de Gevel, maar die was al vertrokken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant