Afbeelding

Het regent prijzen bij Het Moortje

Actueel 4.481 keer gelezen

Pijnacker - Sigarenkoning Nico Hofman van sigarenmagazijn Het Moortje in Pijnacker luidt het nieuwe jaar positief in. Twee klanten zijn royaal in de prijzen gevallen bij de Staatsloterij.

Hofman is blij verrast: "Maar liefst twee inwoners van Pijnacker hebben een leuke prijs gewonnen met een Staatslot dat bij ons in de winkel is gekocht." Twee gelukkige klanten van sigarenmagazijn Het Moortje hebben een splinternieuwe Mini gewonnen! "De prijs is nog niet geïncasseerd, maar één klant heeft zich al bij ons gemeld", zegt Nico opgetogen. De bekende ondernemer staat ook wel bekend als de lokale geluksmakelaar. "In het verleden zijn er veel prijzen gevallen op loten die gekocht zijn bij Het Moortje", vertelt hij verder. "Er is sowieso twee keer een miljoen gevallen. Een paar tonnetjes en prijzen van tienduizenden euro's", zegt hij.

Geluk proeven
Navraag bij een lokale supermarkt levert een verrassend antwoord op: "Nee, hier is nog geen grote prijs gevallen", zegt een medewerkster achter de servicebalie. Zou het geluk dan echt aan de 98-jarige winkel in de Stationsstraat kleven? Wat Hofman betreft komen mensen het geluk beproeven: "Donderdag is er kans op een jackpot van 23,6 miljoen. De kans is een op twee dat hij valt", aldus Nico.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant