Organisatoren Nienke Steensma (links) en Renée Turion (rechts) lopen in de Parade om de laatste puntjes op de ï te zetten voor de kerstmarkt.
Organisatoren Nienke Steensma (links) en Renée Turion (rechts) lopen in de Parade om de laatste puntjes op de ï te zetten voor de kerstmarkt.

Spectaculairste Kerstmarkt ooit in Nootdorp

Actueel 3.533 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag 15 december van 10.00 uur tot 20.30 uur is er in winkelcentrum Parade Nootdorp een Kerstmarkt.

"Er is dit jaar onwijs veel te zien en te doen", zegt Renée Turion, namens de winkeliersvereniging van de Parade. Er is bijvoorbeeld een modeshow vanuit verschillende winkels uit de Parade geregeld. Deze starten om 14:00 en om 16:00 op het plein. Daarnaast kun je bij Sport 2000 je eigen schaatsen laten slijpen. Niet vergeten mee te nemen dus! En natuurlijk de Albert Heijn die een kerststollen proeverij heeft en kerstballen versieren. Naast alle winkels zijn er ook talloze kraampjes die super leuke producten verkopen. In het totaal zijn er 50 kraampjes, met o.a. tupperware producten en hele mooie kleding en sieraden die je daar kunt passen.

Daarnaast zijn er ook veel spullen te koop met do it yourself artikelen. Je kunt er echt even rustig van genieten, met daarna een warme chocomelk en een oliebol in de handen. Er zijn ook allemaal Nootdorps verenigingen aanwezig. Zo komt het Nootdorpse Koor Sing2Enjoy optreden. "Super leuk hieraan is dat mijn eigen moeder hierin zingt", zegt Renée. Daarbij komt haar vriendin van de voetbalclub RKDEO, Gladys Simonis een balletje trappen voor het goede doel. Zelfs Scouting Nootdorp is aanwezig en heeft ook stoere activiteiten met vuurtonnen en hakbijlen. Met als kers op de taart wordt er ook gedoneerd Voedselbank Nootdorp vanuit de RuhrGold Bar, die op het plein staat met bier/wijn en fris.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant