Afbeelding

Kerstgroeten uit Nootdorp, van de Bruna

Algemeen 511 keer gelezen

Het personeel van de Brunawinkel in Nootdorp heeft ontzettend veel zin in de drukke decemberdagen. De winkel in de Parade barst bijna uit de voegen vanwege het grote decemberassortiment. Natuurlijk omvat dat assortiment heel veel (kinder)boeken, maar er is ook steeds meer vraag naar spelletjes en puzzels.

Nederland kruipt weer massaal rond de gezinstafel in de donkere maanden voor Kerst. Aan die tafel kunnen gelijk ook de traditionele kerstkaarten geschreven worden en beplakt met een kerstzegel, maar er kan ook gedroomd worden over het mogelijk winnen van de eindejaarsloterijen. En wie gewoon weer naar het werk of naar school moet in 2019 kan de afspraken prima noteren in een spiksplinternieuwe agenda.

De decemberzegels zijn elk jaar te gebruiken en zoals bekend altijd 5 cent goedkoper dan de normale postzegels. En wie lekker veel kaarten gaat schrijven en twee velletjes nodig heeft ontvangt een leuke kerstkaarthanger om de gekregen kaarten aan te hangen. Wie nog een klein cadeautje zoekt voor onder de boom zit altijd goed met decemberkrasloten en oudejaarsloten. Stel je voor dat 2019 begint met ettelijke miljoenen of één van de extra prijzen, de 250 MINI Coopers!

De tijd staat even stil
Om het nieuwe jaar goed te beginnen is het natuurlijk zaak om de gemaakte afspraken goed te noteren, en dat wordt een feestje met die schat aan agenda's, kalenders en scheurkalenders die er zijn voor het komend jaar. Maar een boek, tijdschrift of knutselspullen doen het natuurlijk ook altijd goed in deze donkere dagen waardoor mensen veel thuis zijn en lekker op de bank gaan zitten lezen. Of lekker aan de grote tafel een puzzel maken die een paar dagen mag blijven liggen, of een gezelschapsspel met de hele familie? Dat zijn nu juist die dingen die herinneringen aan deze feestmaand nog dierbaarder maken. De tijd lijkt dan even stil te staan voordat de klok aftelt naar 2019.

Online lokaal kopen
"Wat veel mensen niet weten is dat ook online kunt kopen bij Bruna.nl en het product af laten leveren in Nootdorp. Het is een kwestie van gunnen, want door de vaste boekenprijs in Nederland is een boek overal even duur, of je die nu bij Bol.com, Libris of Bruna koopt. Klanten kunnen ons ook gewoon even bellen wanneer men snel een speciaal boek nodig heeft, dan zorgen we dat de bestelling uiterlijk de volgende dag klaarligt. Lang wachten bij de kassa hoeft bij ons niet, drie in de rij is altijd kassa erbij. Maar zelfs even wachten is hier niet erg, de meeste klanten kennen elkaar en kletsen gelijk even bij. Of klanten gaan gezellig snuffelen in alles wat we in de winkel hebben en die leuke ansichtkaart is ook gelijk gekocht, dat maakt lekker lokaal winkelen ook zo leuk. En natuurlijk pakken wij alles heel feestelijk in, dat hoort erbij", vertelt Gosse Beitsma.

Fotobijschrift: Er is zoveel te kiezen uit het decemberassortiment van Bruna dat het team de handen vol heeft.

Winkelcentrum Parade
Lange Baan 22-24
2632 GC Nootdorp
Tel. 015-2851401
www.Bruna.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant